AGS Movers Zagreb

Direktor: Martin DE SURVILLIERS

+38516608304

Vukomerička 15 10 410 Velika Gorica

Jezici koje govorimo:

Selidbe Zagreb

AGS Movers Zagreb je vaš međunarodni partner za selidbe, koji nudi privatnim i poslovnim klijentima prilagođena i inovativna rješenja za selidbe i skladištenje. Stručno znanje AGS Movers Zagreb će vam osigurati da je vaša selidba profesionalna i besprijekorna bez obzira na destinaciju.

Osnovan 1988. godine, AGS Movers Zagreb ima 33 godina iskustva u selidbenoj industriji.

Kao ured jednog od vodećih igrača u industriji svjetske mobilnosti, AGS Movers Zagreb ima koristi ne samo od opširne mreže AGS Groupa na 143 lokacija u 97 države, nego i od njenog iskustva i procedura.

AGS Movers Zagreb garantira profesionalnost i kvalitetu svjetske klase, nudeći svojim klijentima stručnost u selidbama i skladištenju bez premca.

ZATRAŽITE BESPLATNU PONUDU

Rješenja za selidbe

AGS Worldwide Movers nudi izvrsnost svim svojim klijentima.
Medunarodne selidbe

International Moves

Čitajte dalje | Potražite ponudu
Sigurno skladištenje

Sigurno skladištenje

Čitajte dalje | Potražite ponudu

Više o AGS Zagreb

4 kamiona
Skladište od 336 kvadratnih metara

Quality Standards

AGS Movers in Bordeaux staff busy wrapping and packing.

CERTIFIKACIJA I ČLANSTVA

AGS Movers Zagreb u potpunosti garantira kvalitetu svoje usluge svim svojim klijentima. Više of četrdeset godina, AGS Group određuje svojoj međunaradnoj mreži ureda stroge procedure za kvalitetu koje važe i u ovoj podružnici. Ove prakse dolaze od općih standarda za kvalitetu ali i od standarda koje su postavila najprestižnija tijela za certfikaciju u selidbenoj industriji.

Ovi dugoročno priznati standardi garantiraju bez obzira da li dolazite u Zagreb ili odlazite, AGS Group vam sigurno pruži najbolje usluge za selidbe i skladištenje.

Naši klijenti

Klijenti AGS Zagreba uključuju međunarodna poduzeća i diplomatske organizacije, kao što su Veleposlanstva Izraela, Francuske, Indije, Malazije, Belgije, Grčke i Japana, Delegacija Europske Unije, Nestle, Peugeot, Societe Generale Splitska Banka, ABB, Reckitt Benckiser, Nokia Siemens, ALD, Steelcase, Schneider Electric, DNV i Alcatel.

Get a quote